Wie zijn wij

Al 20 jaar ondersteunen we als onafhankelijk bureau pensioenfondsen bij risicomanagement en rapportages. Het optimaal en efficiënt behalen van de pensioendoelstellingen is wat bij ons op nummer één staat. Met de nieuwe wet pensioenen komt er extra werk bij voor pensioenfondsbesturen die wij graag een hand uitreiken, de handen uit de mouwen steken en helpen. Waar mogelijk en gewenst verzorgen we dan ook educatie over wet- en regelgeving, risicomanagement en rapportages. Ons werk doen we met een persoonlijke aanpak en is van hoge kwaliteit. Inmiddels mogen we ongeveer vijftien klanten, die samen €30 miljard beheren voor meer dan 700.000 deelnemers, helpen om optimaal naar een goed pensioen te werken. Naast het vaste team, wordt First Pensions versterkt door een betrouwbare bron van ZZP’ers die zich inzetten voor de deelnemers.

Als professionals hebben we ieder onze eigen expertise en minimaal één belangrijke overeenkomst: we nemen geen genoegen met halve antwoorden en zijn pas tevreden als we tot in detail weten hoe iets in elkaar zit. Daarom zijn modellen voor ons ook geen statisch gegeven; we willen weten welke uitgangspunten een model gebruikt en hoe die de uitkomsten beïnvloeden. En missen we informatie in de markt? Dan gaan we zelf op onderzoek uit. Een treffend voorbeeld is ons jaarlijkse onderzoek naar de prestaties van de grootste vijftig pensioenfondsen (TOP 50 analyse), een veelgebruikte en breed gewaardeerde informatiebron. Deze houding vertalen we ook naar onze dienstverlening. We zoeken samen met klanten naar de antwoorden op hun vragen en gaan verder dan nodig is om een vinkje te kunnen zetten.

Verder geloven we in transparantie en heldere communicatie: we zijn transparant naar onze klanten en kunnen hun precies uitleggen waarom we bepaalde keuzes maken of een voorstel doen. Zo kunnen pensioenfondsen erop vertrouwen dat zij precies die dienstverlening krijgen waar ze behoefte aan hebben.

Graag zijn wij ook u van dienst met onze expertise

Scroll to Top