Werken bij

Maak kennis met de diversiteit van de pensioenwereld

Wat ons uniek maakt in de pensioenwereld is dat wij pensioenfondsen doelgericht en begrijpelijk de instrumenten bieden om de pensioenbelofte aan de deelnemers waar te maken. Wij helpen pensioenfondsbesturen bij dit streven. Bij ons kom je terecht in een divers en professioneel team dat openstaat voor vragen en begeleiding. Je krijgt bij ons tevens de ruimte om te groeien en extra kennis op te doen door middel van bijvoorbeeld CFA/FRM examens. We zijn ook altijd op zoek naar gedreven stagiair(e)s.

  • Volg jij momenteel een Bachelor of Master? Of heb je deze onlangs afgerond?
  • Ben jij bezig met afstuderen in een Economische richting?
  • Heb je ervaring met het bieden van inzicht en overzicht in risico’s?
  • Beschik jij over de kennis voor financiële analyses, risico rapportages, ALM-ondersteuning,   pensioenadministratie en bestuursondersteuning?
  • Beschik jij over initiatief en ben je iemand die graag blijft groeien?
  • Kortom, ben jij een doorzetter, heb je een ambitieuze mindset en vind jij de pensioenwereld interessant? Wil je deel uitmaken van ons team?

Stuur dan nu je CV vrijblijvend naar ons op!

Openstaande vacatures

(Junior) Risk Analist

Omdat wij op dit moment snel aan het groeien zijn zoeken wij één of twee backoffice medewerkers die, na een inwerkperiode, zelfstandig de backoffice activiteiten van Financial Data & Reporting en First Country Research kan (kunnen) uitvoeren. De backoffice activiteiten voor Financial Data & Reporting bestaan uit het verzamelen van financiële (beleggings-)data, het koppelen van de gegevens en vervolgens via berekeningen de data gecontroleerd omzetten naar de juiste formats. Bij First Country Research dient macro-economische data verzameld en geïnterpreteerd te worden. Hierbij is relevante IT-kennis t.b.v. automatisering (Excel, macro’s en eventueel nog diepgaander) een pré.

Voor de volledige vacature

Financieel Risk Manager

Omdat wij op dit moment snel aan het groeien zijn zoeken wij een (financieel) risk manager die, na een inwerkperiode, zelfstandig de periodieke DNB-rapportages en het Pensioenfonds Dashboard kan samenstellen en (financiële) analyses voor pensioenfonds kan uitvoeren en presenteren.

Voor de volledige vacature

Graag zijn wij ook u van dienst met onze expertise